Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag wilt beleggen in vastgoed maar hier geen lasten van wilt ondervinden. Dit nemen wij graag voor u uit handen.

Om u als huiseigenaar te ontzorgen, bieden wij qua beheerservice zowel financieel als operationeel beheer aan.

Het financiële beheer heeft betrekking op het innen van de huurpenningen, het jaarlijks verhogen van de wettelijk toegestane huurinflatie, het verzorgen van (eind)afrekeningen voor G/W/E, etc. U zult deze vanuit ons ontvangen. Dit betekend ook dat u ongeacht een vertraging in het overmaken van de maandelijkse huurpenningen het geld op uw rekening heeft voor de 1e dag van de maand.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het operationele beheer. Hierin zijn wij 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Ook verzorgen wij hierbij de controle van uw vastgoed, door reguliere bezoeken kunnen we op voorhand zaken in kaart brengen en indien nodig herstellen. Maar ook kunnen we beoordelen of het gehuurde naar behoren wordt bewoond.

Quest Vastgoed heeft een groot netwerk van professionele klusbedrijven waardoor wij een snelle service kunnen bieden en 24uur per dag bereikbaar zijn voor calamiteiten.

De kosten van de beheerdiensten zijn per woning verschillend. Deze kunnen verschillen naar gering de grootte van de woning, de staat van onderhoud en de locatie van de woning.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen, maakt u dan vrijblijvend een afspraak.