Bij de aankoop van een woning is niets belangrijker dan een goed financieel advies. Door de jarenlange ervaring van onze financieel adviseur kunnen wij inmiddels vanuit 26 verschillende hypotheekverstrekkers voor u opzoek gaan naar een hypotheek die het beste bij u past.

Onze werkwijze:

Tijdens een uitgebreid intake gesprek worden uw wensen en mogelijkheden geïnventariseerd. Wij gaan daarmee aan het werk om voor u het beste financieel advies in een rapport samen te stellen. U ontvangt dan ook een uitgebreide analyse van uw volledige financiële mogelijkheden, rekening houdend met uw persoonlijke situatie. Met als uitgangspunten: is het verantwoord, wat zijn de maandlasten, blijft het betaalbaar (ook als de rente stijgt) en wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt of werkeloos wordt en hoe ziet het er uit als u met pensioen bent?

Als wij de juiste financiering hebben gevonden, begeleiden wij het gehele traject vanaf het tekenen van de hypotheek offerte tot aan de overdracht bij de notaris. Wij nemen de administratieve rompslomp voor u uithanden zodat u zich kunt gaan richten op de leukere zaken in het leven die het krijgen van een eigen/andere woning met zich meebrengt.

* financieringen geschieden via onze partner HVL advies