Uw woning verkopen is een moment van veranderingen in uw persoonlijke situatie. Een keus waarbij een deskundige niet mag ontbreken. Quest Vastgoed kan u hierin van A tot Z begeleiden. Voor ons is dit een uitdaging en daarom doen wij het graag voor u.

Transparantie en eerlijkheid zijn de kernwoorden om te omschrijven hoe Quest Vastgoed u kan helpen met het verkopen van uw woning.

Tevens vinden wij het erg belangrijk om ons tijdens het verkooptraject niet alleen te verdiepen in de woning maar ook in de persoon die de woning verkoopt om te komen tot het beste resultaat, namelijk ook meedenken in uw vervolg stap.

Bij sommige woningeigenaren is er een angst dat de woning voor lange tijd te koop staat. Soms heeft een woning net wat extra’s nodig om de woning onder de aandacht te brengen. Wij zullen u dan ook een op maat gemaakt marketingplan aanbieden met daarin ideeën om uw woning net dat extra zetje of aandacht te geven om tot een snelle maar goede verkoop te komen. Wij zullen u verrassen met creatieve ideeën die duidelijk werken.

De vraagprijs stellen wij vast op basis van de diverse informatie en kennis waarover wij beschikken, maar ook aan de hand van de uitstraling, sfeer en het gevoel die de woning oproept. Nadat wij een vraagprijs hebben vastgesteld zullen wij de woning op verschillende media plaatsen.

Denk hierbij aan Funda.nl de website van Quest Vastgoed en het actief gebruik van Social Media.

Mocht hieruit een voorstel komen, dan zullen wij de onderhandeling starten. Dit zal altijd plaatsvinden in overleg.

Na een geaccepteerd voorstel stellen de koopovereenkomst op en begeleiden wij de laatste inspectie van de woning door de nieuwe koper, en gaan we met u mee voor de laatste handeling: het zetten van de benodigde handtekeningen bij de notaris. Want uiteindelijk doen we het daarvoor.